02 Kasım 2018 Tarihli Meclis Gündemi

Meclis Gündemi :

• Geçen oturuma ait tutanağın okunması.
  • 2019 yılı evsel katı atık tarifesi ile ilgili Tarife Komisyonu raporunun görüşülmesi.
  • İlçe Kadastro Müdürlüğü'nün tahsis talebi ile ilgili Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu ortak raporunun görüşülmesi.
  • İlçemizde yaşanan trafik sorunu ile ilgili Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu ortak raporunun görüşülmesi.
  • Kanalizasyon ve atık su arıtma tesis inşaatı izin ve imar yolları ile ilgili Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu ortak raporunun görüşülmesi.
  • Otopark bedeli ve grupların belirlenmesi ile ilgili Tarife Komisyonu raporunun görüşülmesi.
  • Göbel mahallesinde mevcut stadyumun ağaçlandırılması ile ilgili Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu ortak raporunun görüşülmesi.
  • Göbel Mahallesi Çayır Sokak Özlem evler sakinlerinin tahsis talebi ile ilgili Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu ortak raporunun görüşülmesi.
  • Taşınmaz satışı ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün yazısının görüşülmesi.
  • Aktarma ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yazısının görüşülmesi.
  • Demirkapı mahalle muhtarı Yaşar ATİK'in tahsis hakkında dilekçesinin görüşülmesi.
  • Mevcut ve yeni açılacak pazar yeri ile ilgili Zabıta Müdürlüğü'nün yazısının görüşülmesi.
  • Pazar yeri etrafına yeni açılan sokaklara isim verilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yazısının görüşülmesi.