Şehit Erbil ARSLAN 'ın Mevlidine Katıldık

Yayınlanma Haberler

18 Haziran 2017 Tarihinde Şehadet Şerbeti içerek Şehitlik mertebesine yükselen Erbil ARSLAN'ın ailesi tarafından okutulan 52 Mevlidine katıldık. Kaymakamımız Yalçın SEZGİN, Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçe Jandarma Komutanımız Vedat KILIÇ, ilçe Müftümüz Duran TURGUT, ilçemiz Stk yöneticileri ve vatandaşların katıldığı Mevlid'i Şerif'de dualar okunarak birlikte öğle namazı eda edildi. Şehidimize Allah'tan Rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Şehit Astsubay Üstçavuş Mahmut ÖZDEMİR Mevlidi

Yayınlanma Haberler

4 Ağustos 2007 yılında Şehadet Şerbetini içerek Şehitlik Mertebesine yükselen Astsubay Üstçavuş Mahmut ÖZDEMİR için bugün cuma namazından önce Belediyemiz tarafından tertip edilen Mevlit'i Şerife katılan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunarız.