Akın Kooperatifi Üyeleri ile Toplantı

Yayınlanma Haberler

Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçemizin köklü yolcu taşımacılık şirketi olan Akın Kooperatife bağlı üyeleri ile toplantı gerçekleştirerek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Balkart yolcu taşıma sistemine geçiş süreci ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulundu. Üyelerin oy birliği ile yeni sisteme geçiş konusunda mutabık oldukları ve kart okuma cihazı validatörlü sistem ile engelli vatandaşların binebilmesine olanak sağlayan araçların temini konusunda her türlü imkanın sağlanmasında gereken desteğin Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip UĞUR'a iletilerek sağlanacağını belirten Başkanımız, üyelerle karşılıklı soru ve cevap ortamında geçen toplantı ile İlçemizde yolcu taşımacılığı yapan araçların Kasım ayı sonuna kadar yeni sisteme geçmiş olarak hizmet vereceği kararı alındı. Toplantıya katılan tüm Akın Kooperatifi üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şehit Nusret KULA Mevlidi

Yayınlanma Haberler

Şehidimiz Nusret KULA'nın Ahirete intikalini sene-i devriyesi münasebetiyle tertip ettiğimiz Mevlid-i Şerif'e katıldık, lokma Hayrında bulunduk. Göbel mezarlığında Şehitliğimizi ziyaret ettik. Tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.