Ramazan Geceleri 2. Gün

Yayınlanma Haberler

Ramazan şenlikleri, serin havaya rağmen oldukça yoğun katılımla Şehir Parkında devam etti. Zaman tüneli kukla gösterisi Hacivat ve karagöz gölge oyunu ile minikler Aileleri ile birlikte eğlenceli vakit geçirirken bir yandanda tüm halkımıza ücretsiz olarak, patlamış mısır, pamuk şeker, vişne şerbeti ve macun ikram edildi. Ramazan şenlikleri yarın akşam yine Saat 22:00'da Keloğlan tiyatro oyunu ile devam edecek. Tüm halkımızı şehir parkı Ramazan şenliklerine davet ediyoruz.

Tombik Turnuvası İl Şampiyonu Oldular

Yayınlanma Haberler

Geçtiğimiz ay İlçe finalleri gerçekleşen ve, Susurluk İlçemizi temsilen Balıkesir geneli finallerine katılan ilçemiz Beşeylül İlkokulu 4-C sınıfı Geleneksel çocuk oyunları tombik turnuvasında Ayvalık Atatürk İlkokulunu finalde yenerek Balıkesir şampiyonu olmuştur. Öğretmenimiz Özcan KAHRAMAN'ı ve 4-C sınıfı öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.