Atatürk Anıtında Düzenlenen Tören

Yayınlanma Haberler

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümü sebebiyle Atatürk Anıtında düzenlenen törene katıldık.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende saatler 09.05’i gösterdiği sırada tüm Türkiye ile birlikte Atamıza saygıya duruldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

“BİR TAŞ DA SEN KOY” kampanyasına destek

Yayınlanma Haberler

Belediye Başkanımız Nurettin GÜNEY, Sivil Toplum Kuruluşlarının başlattığı “BİR TAŞ DA SEN KOY” kampanyasına destek için Halk Bankasında açılan taş hesabına bağış yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ÇETİN, Belediye Meclis Üyeleri Ömer ÖZTÜRK,Gürhan CİHAN ile birlikte yardımda bulunan Başkan GÜNEY tüm Susurlukluları kampanyaya destek olmaya davet etti.

Başkan GÜNEY, " Öncelikle böyle bir kampanya başlatan sivil toplum kuruluşlarına çok teşekkür ediyorum. Susurluklu bir birey olarak bu kampanyaya katılmaktan onur duyuyorum.” dedi.