Ağaç Dikme Seferberliğimiz Devam Ediyor

Yayınlanma Haberler

Belediyemizce daha yeşil bir Susurluk için ağaçlandırma seferberliğimiz sürüyor. 'Çocuklarımıza Bırakacağımız En Güzel Miras Ağaçtır’ sloganıyla bugün 1.000 Adet ' Toros Sediri ' fidanı toprakla buluştu. Ağaçlandırma çalışmalarımıza Başkan Vekilimiz Erdoğan ÖZSEYHAN, Kültür İşleri Müdürümüz Emrah ÇIRA, Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan TOKUŞTEPE, Stk Başkanları, Gsk Yönetici ve sporcularının katılımıyla Abdullah YATAR Caddesinde ilk 175 fidanın dikimi gerçekleştirildi. Fidanların dikiminden gerçekleşmesinin ardından Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan TOKUŞTEPE katkılarından dolayı Belediyemize ve katkı sağlayan İlçemizİş adamlarına plaketlerini taktim etti. Çevreyi koruma ve ağaçlandırma adına böyle anlamlı etkinliklere imza atan ve katkı sağlayan tüm dernek üyeleri ve İlçemiz İşadamlarına Belediyemizce teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Susurluk Anadolu Lisesi Z Kütüphane Açılışı

Yayınlanma Haberler

Valimiz Ersin YAZICI Mehmetçik Ortaokulunda gerçekleşen okuma saati etkinliğinden sonra, Susurluk Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen kitap tanıtım programı ve Z Kütüphane açılışına katıldı. Programda İlçemiz Şeker İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Şeker Şairler adlı kitabın tanıtımı yapılarak, minik yazarlara ödülleri takdim edildi. Projenin gerçekleşmesinde maddi manevi emeği geçen işadamları ve STK Başkanlarına Vali YAZICI tarafından plaket takdim edildi. Törenin hemen ardından Susurluk Anadolu Lisesinin Z Kütüphane açılışını gerçekleştiren Vali YAZICI tüm öğrencilere sürekli ve bol kitap okumaları temennisinde bulunarak İlçemizden ayrıldı.