23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Yayınlanma Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde coşku ile kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelenginin Atatürk Anıtına sunumunun ardından Kutlama etkinliğinin yapılacağı Atatürk İlkokuluna geçen Protokol üyeleri Okul Öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterileri ve Folklor ekibinin gösterilerini izlediler. Çok sayıda vatandaşımızın da katıldığı etkinlikte günün anlam ve önemini belirten şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamımız Osman ATEŞ, Başkan Yardımcımız Hüseyin İÇÖZ ve Cumhuriyet savcı vekili Erol Kara tarafından takdim edildi.

"Bağımlılığı Bırak Yaşamaya Bak" Sloganı İle Doğa Yürüyüşü

Yayınlanma Haberler

Balıkesir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Belediyemizle ortaklaşa düzenlenen "Bağımlılığı Bırak Yaşamaya Bak" sloganı ile Çataldağ Doğa Yürüyüşü gerçekleştirildi. Kaymakamımız Osman ATEŞ, Başkan Yardımcımız Emrah ÇIRA, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa ÇALTI, Susurluk Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Haydar ÇETİNKAYA, BALDAK, İSBL DAĞCILIK KULÜBÜ gönüllüleri ve İlçemizden 100 Öğrenci ve Öğretmenleri katıldı. Yaylaçayır- Çobandere yürüyüş parkurunu tamamlayan doğa severler bitiş noktasında Belediyemizin İkramlarından faydalanarak müzik eşliğinde eğlenip muhteşem doğa, kuş sesleri ve birbirine karışan çiçek kokuları içinde güzel bir gün geçirdiler.