15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Nöbetteyiz

Yayınlanma Haberler

15 Temmuz 'un Yıldönümünde Adnan MENDERES Parkında Demokrasi Nöbettindeyiz

15 Temmuz Destanının 1'inci yıl dönümünde, Vatan, Millet ve Bayrak için tanklara, uçak ve mermilere göğüslerini siper ederek canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizi andığımız ve o hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için, Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Susurluk Belediyesi olarak Yaşlısı Genci binlerce vatandaşımızla bundan bir yıl önce olduğu gibi aynı yerde Adnan Menderes Parkında Nöbetimize devam ettik. 20:00'da başlayan Nöbetimiz Slayt gösterileri o geceyi anlatan kılipler, İlçemiz Din Görevlilerinin Kur'an Tilaveti ve saat gece yarısını 13 dakika geçtiğinde tüm camilerimizden sela okunması ile devam etti. Belediyemizce ve STK tarafından nöbet alanındaki tüm hemşehrilerimize Çorba, Dondurma, Çay, Su, Pilav ve Çiğköfte ikramları yapılarak Nöbetimizi son dakikasında okunan ezan ile hep birlikte eda edilen Sabah Namazının ardından Nöbetimiz sona erdi. 15 Temmuz Şehitlerimizi ve Tüm Şehitlerimizi bir kez daha yad ediyor, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Kardeş Belediyemizden iki Otobüs Geliyor

Yayınlanma Haberler

Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kardeş belediye protokolü kapsamında Ümraniye Belediyesi tarafından Balıkesir Susurluk ilçesi genelinde eğitim görmekte olan ilk ve ortaokul öğrencilerinin (7-14 yaş) portatif havuzlar kurularak yüzme öğrenmeleri için bir proje başlatılması kararlaştırıldı. Böylece çocuklar yaz okulu ile su oyunları ve sosyal aktivitelerde bulunacak. Ayrıca yine imzalanan başka bir protokolle Ümraniye Belediyesi tarafından kültür gezileri için Susurluk Belediyesine 2 adet otobüs tahsis edilecek. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU; Başkan Hasan CAN’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başkan Hasan CAN ’ın birlikte çekilmiş fotoğrafının 3 boyutlu hale getirildiği bir tablo hediye etti. Başkan Hasan CAN ise nazik ziyaretleri ve değerli hediyeleri için misafirine teşekkürlerini sundu.