15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Nöbetteyiz

Yayınlanma Haberler

15 Temmuz 'un Yıldönümünde Adnan MENDERES Parkında Demokrasi Nöbettindeyiz

15 Temmuz Destanının 1'inci yıl dönümünde, Vatan, Millet ve Bayrak için tanklara, uçak ve mermilere göğüslerini siper ederek canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizi andığımız ve o hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için, Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Susurluk Belediyesi olarak Yaşlısı Genci binlerce vatandaşımızla bundan bir yıl önce olduğu gibi aynı yerde Adnan Menderes Parkında Nöbetimize devam ettik. 20:00'da başlayan Nöbetimiz Slayt gösterileri o geceyi anlatan kılipler, İlçemiz Din Görevlilerinin Kur'an Tilaveti ve saat gece yarısını 13 dakika geçtiğinde tüm camilerimizden sela okunması ile devam etti. Belediyemizce ve STK tarafından nöbet alanındaki tüm hemşehrilerimize Çorba, Dondurma, Çay, Su, Pilav ve Çiğköfte ikramları yapılarak Nöbetimizi son dakikasında okunan ezan ile hep birlikte eda edilen Sabah Namazının ardından Nöbetimiz sona erdi. 15 Temmuz Şehitlerimizi ve Tüm Şehitlerimizi bir kez daha yad ediyor, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.