Temmuz Ayı S.T.K. Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma Haberler

Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçemiz Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticileri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi. İlçemiz İhtiyaç ve sorunlarının görüşülerek ortak karar ile çözüme kavuşturulması konusunda görüşler ve kararların alındığı, Sivil Toplum Kuruluşu üyelerinin yaşadığı problemlerin masaya yatırıldığı ve Başkan HIZLIOĞLU tarafından Belediye çalışmaları ve projelerinin tanıtıldığı toplantı saat 21:00'te Belediye Başkanlığı binasında başlayarak 3 buçuk saat sürdü. Başkan HIZLIOĞLU, davetine icabet ederek katılım sağlayan STK Başkanlarına, her ay düzenli olarak toplantıların devam etmesinin sorunların birlik ve beraberlik içinde alınan kararlarla çözüme kavuşmasında daha etkili olacağını söyleyerek teşekkürlerini sundu.