Katrancı Mehmet Pehlivan 1. Bayram ve Şenlik Güreşleri

Yayınlanma Haberler

Kurtdereli Mehmet pehlivanın ustası Göbel'li Katrancı Mehmet Pehlivan adına Belediyemiz ve İlçemiz esnaflarından Kurt Ticaretin işletmecisi Erol Kurt sponsorluğunda gerçekleştirilen, Katrancı Mehmet Pehlivan 1. Bayram ve Şenlik Güreşleri Ülkemizin dört bir yanından çok sayıda güreşçi ve Başpehlivanın katılımıyla sona erdi. Güreşler ilk olarak Katrancı Mehmet Pehlivanın Göbel Mezarlığında bulunan Kabrinin ziyareti ve Göbel Atatürk Meydanından güreşlerin yapılacağı Er meydanında kadar kortej yürüyüşü ile başladı. Kırkpınar, Kurtdereli ve diğer güreş meydanlarında başpehlivan olarak güreşmiş eski pehlivanlar ile İlçemiz kurum amirlerinin yanısıra ata sporuna gönül vermiş çok sayıda vatandaşımız ve misafirler katıldı.