Balıkesir Valimiz Sayın Ersin YAZICI' nın İlçemizi Ziyareti. 31.10.2018

Yayınlanma Haberler

Balıkesir Valimiz Sayın Ersin YAZICI, Bengi projesi için bugün İlçemiz 5 Eylül Anadolu lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Okul ziyaretinde ilk olarak 20 dakika süren kitap okuma etkinliği ve ardından öğrenciler ile karşılıklı soru cevap havasında sohbet gerçekleştirdi. Konferans salonundaki programın ardından Öğretmenlerle sohbet eden Sn. Vali YAZICI tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Ardından Valimiz Sayın Ersin YAZICI, Kaymakamımız Osman ATEŞ, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Cemil KESTANE, ilçe Jandarma Komutanı Vedat KILIÇ ve İlçe Müftümüz Duran TURGUT ile beraber Tepebağlar Mevkiinde yapılan "Tepebağlar Medine Camii" ve "Şehit Zekeriya BİLGEN Kur'an Kursunda" İncelemelerde bulundular.