İstiklal Marşı 'nı En Güzel ve Duygulu Okuma Yarışması

Yayınlanma Kültür

İstiklal Marşı'nı en güzel ve duygulu okuma yarışmasında jüri üyelerinin puanlaması sonucunda Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencisi Hakan NAZLI İstiklal Marşımızı en güzel okuyan öğrenci olarak birinci seçildi. Birinciye ve yarışmaya katılan diğer öğrencilere ödüllerini Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNGÖR ve Gençlik hizmetleri ve spor müdürü Haydar ÇETİNKAYA takdim ettiler.

"Komşu Köyün Delisi" Adlı Oyun Sergilendi

Yayınlanma Kültür

Susurluk Belediyesi Tiyatro günleri kapsamında Belediyemiz Gençlik Tiyatrosu bu akşam Park düğün salonunda son oyunları olan "Komşu Köyün delisi" adlı oyunlarını sergilediler. Bundan önce sergiledikleri 2 oyun gibi bu akşamki oyunda oldukça eğlendirdi, güldürdü ve bazende düşündürdü. Gençlerimizi kutluyor onları yalnız bırakmayarak salonu dolduran tiyatro severlere teşekkürlerimizi sunuyoruz