Şehit Mustafa KARAKAŞ Mevlidi

Yayınlanma Kültür

13.09.1992 Tarihinde Şehadet şerbetini içen Şehidimiz Mustafa KARAKAŞ için Bugün Kurucaoluk Mahalle Camiinde Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutup, Şehidimiz adına lokma hayrında bulunarak ailesini ziyaret ettik.

Mustafa CECELİ Konseri

Yayınlanma Kültür

29. Geleneksel Susurluk Ayran, Kültür ve Sanat Festivali, Mustafa CECELİ konseri ile sona erdi. Karşıyaka Amfi Tiyatro'da sahne alan CECELİ, yaklaşık 12.500 kişinin katıldığı konserde, mükemmel performansı ile tüm Susurluk'lu hemşehrilerimizi ve komşu ilçelerden gelen misafirlerimizi doyasıya eğlendirdi. Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan CAN'ın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz konserde, Başkan Vekilimiz Erdoğan ÖZSEYHAN Mustafa CECELİ'ye konser arasında hediyelerini taktim etti. Bu akşam ki konser ile son bulan etkinliklerimiz önümüzdeki yıl daha farklı sanatçılarla ve tüm coşkusu ile devam edecek.