"Genç Sada" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Yayınlanma Kültür

Milli eğitim bakanlığı, Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından organize edilen, Balikesir İli Anadolu İmam Hatip Liseleri arası "Genç Sada" Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması Belediye park düğün salonunda yapıldı. Balıkesir geneli 18 İlçe birincilerinin katıldığı yarışmaya Kaymakamımız Osman ATEŞ, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNGÖR, İlçemiz kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediyemizin ev sahipliğini yaptığı yarışma sonunda, Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyan Sındırgı AİHL den Abdülaziz ERSÖZ Birinci olurken,Bandırma AİHL den İlyas KALYONCU İkinci, ve Karesi Balıkesir AİHL den Hasan Kağan DENİZ Üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri, Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU tarafından takdim edildi.

Bu Gençler Madalyaya Doymuyorlar

Yayınlanma Kültür

Gönen Belediyesinin öncülüğünde Yaman İnanç adına bu sene ilk defa düzenlenen 1. Uluslar arası Yaman İnanç Minikler Güreş Turnuvası bugün 11.00’de Fahri Dilmaç Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuvaya, Türkiye’nin farklı İl ve ilçelerinden katılım olduğu gibi Yunanistan, Özbekistan, Bulgaristan, Ukrayna, Makedonya ve Moldovya’dan da takımlar mindere çıktı. 15 Kulübün 280 sporcu ile katıldığı turnuvaya Susurluk belediyesi Spor Kulübü olarak 15 güreşçimiz ile katıldık. Serbest güreş turnuvasinda 85 kg'da Arda ATEŞ Birinci(1.) - 85 kg'da Efe KIRBAŞLAR Üçüncü (3.) - 52 kg Halil Emre ARMAĞAN Üçüncü (3.) - 68 kg'da Alican ÖZYÜREK Üçüncü (3.) - 48 kg'da Baran ERGİN Üçüncü (3.) - Kaan ASLAN 92 kg'da Üçüncü (3.) Olmuşlardır. Takım halinde ise Üçüncülüğü kazandılar. İlçemizi temsilen, Ülkemizin her noktasında düzenlenen organizasyonlara katılarak bayrağımızı göklere çektiren Aslan parçalarını ve hocalarımız Ferdi ZENGİN ve Suat SÜREN'e bu gururu İlçemize yaşattiklari için teşekkür ediyor başarılarının artarak devamını diliyoruz. 17 Aralık Pazar günü 1. Uluslar arası Yaman İnanç Minikler Güreş Turnuvasından üstün başarılar ile dönen Susurluk Belediyesi Spor kulübü güreşçileri Madalyaları ile birlikte Başkan Yardımcımız Hüseyin İÇÖZ ve Sosyal ve Kültür işler Müdürümüz Emrah ÇIRA'yı ziyaret ettiler. Üstün başarıları ve ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.