37. Geleneksel Rahvan At Yarışları Yapıldı

Yayınlanma Kültür

Geleneksel Karapürçek Rahvan At yarışları, Protokol ve Yarış ağası ile vatandaşların Merkezden festival alanına Ay yıldızlı al Bayrağımız eşliğinde gelmeleri ile başladı. Yarışlar öncesi meşhur Mısır odunu adlı oyunlar sergilendi. Rahvan At yarışları festivalimize teşrif ederek bizleri onurlandıran Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. 37. Geleneksel Karapürçek Rahvan At Yarışları yapılan zorlu ve çekişmeli yarışlarla son buldu. Türkiye'de ilk kez bayanlar kategorisi de yapılan yarışlarda dereceye giren at binicilerine ödülleri ve kupaları Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, Kaymakamımız Yalçın SEZGİN ve birim amirleri tarafından takdim edildi. Festivalimiz sırasında ikramlarımızın vatandaşlarımıza dağıtımını üstlenen Kızılay Susurluk Şubesi gönüllülerine ve katılan tüm Rahvan atı yarış sevdalılarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.