Futbol Turnuvasında Finali

Yayınlanma Kültür

2017 Yılı Geleneksel Susurluk Belediyesi halı saha futbol turnuvası şampiyonu '' Çiğdem Yemek Sanayi ''. Bu akşam yapılan final maçlarında, '' Kocapınar '' karşılaşmaya katılmadığı için mağlup olarak '' Cangül Pide '' 3. , Çiğdem Yemek Sanayi ve Komagene karşılaşmasında sahadan 5 - 2 galip ayrılan '' Çiğdem Yemek Sanayi '' bu yılın şampiyonu, '' Komagene '' ise 2. ödülünü aldı. Takımlara ödüllerini, Başkan Vekilimiz Erdoğan ÖZSEYHAN, Başkan Yardımcımız Hüseyin İÇÖZ, İlçe Emniyet Müdürümüz Nafi Emre UÇAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GÜNGÖR, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin ALTINBAŞ ve İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Haydar ÇETİNKAYA taktim ettiler. Şampiyon takımımızı ve dereceye giren takımlarımızı kutluyor, takımlarını dostluk ve kardeşlik içerisinde destekleyen tüm sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.