Münazara Yarışmaları Başladı

Yayınlanma Kültür

lçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve Belediyemizin sponsorluğunu üstlendiği ilçemiz ortaokul ve liseler arası 3.Geleneksel “Münazara Akşamları”bu akşam Mehmetçik Ortaokulu ve Göbel Şehit Nusret Kula Ortaokulu arasındaki final müsabakası ile başladı. Doğa İnsana Hakimdir diyen Göbel Şehit Nusret Ortaokulu ve İnsan Doğaya Hakimdir diyen Mehmetçik Ortaokulu arasındaki münazarada Jüri heyetinin oyları ile Doğa İnsana Hakimdir iddiasını savunan Göbel Şehit Nusret Kula Öğrencileri münazaradan galip ayrıldılar. Kazananın ve kaybedenin olmadığı ve programın asıl amacı olan medeni bir şekilde tartışma, kendini anlatabilme ve güven duygusunun kazanılmasına yönelik olan münazaranın katılımcı öğrencilerine ödülleri Kaymakamımız Osman ATEŞ, Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçe Emniyet Müdürümüz Cemil Kestane tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi kutluyor izleyici olarak katılarak öğrencilerimize destek veren misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.