Turizm Haftası Programına Katıldık

Yayınlanma Kültür

15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle, Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldık. Program Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Turizmin Ülkemiz için önemi konulu konuşmalar şiirler okunarak Ülkemiz yörelerine ait yöresel kıyafetler eşliğinde tanıtımlar sergilendi. Kaymakamımız Osman ATEŞ, Başkan Yardımcımız Emrah ÇIRA, İlçe Emniyet Müdürümüz Cemil KESTANE, Jandarma komutanı Vedat KILIÇ ve kurum amirlerimizin katıldığı program haftanın anlam ve önemini belirten şiir resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi Meslek Lisesi öğrencileri halk oyunları gösterisi ve Öğretmenlerimizin Halk Müziği korosunun senlendirdiği türkülerle son buldu.