8. Geleneksel Susurluk Engelliler Pikniği

Yayınlanma Kültür

Susurluk Belediyesi ve Engelliler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Susurluk Engelliler Pikniği’nin 8.si Çaylak Mesire alanında gerçekleşti. İl ve İlçelerden gelen 2 bine yakın engelli ve yakınları İlçemiz engelli ve yakınları ile bir araya gelerek dans ettiler şarkılar söylediler. Etkinliğimize Balıkesir Valimiz Ersin YAZICI, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip UĞUR, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup YILDIZ, Kaymakamımız Yalçın SEZGİN ve İlçemiz Kurum Amirleri katıldılar. Misafirlerimize döner ayran meyve suyu ve çikolata ikramında bulunduğumuz etkinlikte tamamı engelli vatandaşlarımızdan oluşan Karesi Halk Eğitim Mehteran Takımıda mehter marşları ile gösteri sundular.