Duman Köprüsü Yapılıyor

Yayınlanma Mahallelerimiz

Geçtiğimiz yıl şiddetli yağmurlar ve artan sıcaklıklar ile birlikte eriyen kar sularının aşındırması sonucu Duman Köprüsünün ayakları yatarak köprü kullanılamaz hale gelmiş ve trafik Günaydın istikametinden oluşturulan alternatif yol ile Duman, Kurucaoluk, Reşadiye, Eminpınar, Paşaköy, Kulat ve Kiraz Mahallelerine ulaşım devam etmekteydi. Geçtiğimiz Ağustos ayının 14’ünde yapılan ihale ile 1 milyon 750 bin bedel karşılığında Uluova İnş. ve Mak. San. Ltd. Şti. işi yapmaya hak kazanmıştır. Yüklenici firmaya 15.09.17 Tarihinde yer teslimi yapılmış olup, 120 gün içerisinde işi tamamlayarak teslim edecektir. Yapılacak köprü 30m uzunluğunda, sağ ve sol kısımlarında 1’er buçuk metre genişliğinde yaya yolu ve 8m genişliğinde araç yolu olmak üzere toplamda 11m genişliğinde olacaktır. 30 ad. ( 720mm ) Fore kazık üzerine, 8 ad. ön germeli prefabrik kiriş ile geçilecek olup köprü yaklaşım yolları ( 700m ) sıcak asfalt olacaktır.

Yeni Bir Otobüs Seferi Daha Başladı

Yayınlanma Mahallelerimiz

İlçemiz kırsal mahallelerinde düzenlenen ring seferlerine yeni eklenen Bozen, Gökçeağaç, Yıldız ve Babaköy hattına kazandırılan otobüsün teslim törenine katılan Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU Balikesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip UĞUR'dan aracı teslim aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip UĞUR'a ilçemize kazandırdığı araç için teşekkürlerimizi sunuyoruz.