Yeni Bir Otobüs Seferi Daha Başladı

Yayınlanma Mahallelerimiz

İlçemiz kırsal mahallelerinde düzenlenen ring seferlerine yeni eklenen Bozen, Gökçeağaç, Yıldız ve Babaköy hattına kazandırılan otobüsün teslim törenine katılan Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU Balikesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip UĞUR'dan aracı teslim aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip UĞUR'a ilçemize kazandırdığı araç için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hatap Bağlantı Köprüsü İhalesi 14 Ağustos 'ta

Yayınlanma Mahallelerimiz

İlçemiz Duman, Kiraz, Reşadiye, Kurucaoluk, Eminpınar, Kulat ve Paşaköy mahallerimizin ulaşım güzergahı üzerinde olan ve aşırı yağışlar sonucu çökmeye uğrayan köprü ihalesi, 14 Ağustos saat 11:00'da yapılarak, ihaleyi alan şirket tarafından yapımına başlanacaktır. İhaleyi alan yüklenici firma yer teslimi tarihinden itibaren 120 gün içerisinde işi tamamlayarak teslim edecektir. Destek ve katkılarını esirgemeyen başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip UĞUR ve Fen İşleri daire başkanlığı personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz.