Göbel Gençleri Mevlid Okuttu

Yayınlanma Mahallelerimiz

Göbel Mahallesi Gençleri tarafından,Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda Şehadet Şerbeti içen Şehitlerimize ve Bölücü hain terör örgütleri ile çarpışan Mehmetçiklerimize destek amacıyla Göbel Çarşı Camiinde okutulan Mevlid-i Şerife katıldık. Cuma Namazının Ardından Göbel Gençlerinin taşıdığı şanlı Bayraklarımızın eşliğinde Kaymakamımız Osman ATEŞ, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü GÜR, Kurum Amirleri ve Göbelli vatandaşlar hep birlikte Göbel Şehitliğine giderek dua edildi. Etkinliği düzenleyen nGöbel Mahallesi gençlerine bu anlamlı düşünceleri için teşekkürlerimizi sunuyor, Şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyoruz. Vatan Müdafaası için kahramanca çarpışan Mehmetçiklerimizi Allah Muzaffer eylesin.