2019 Yılı Haziran Ayı Meclis Gündemi

Meclis Gündemi :

1. Geçen oturuma ait tutanağın okunması.
  2. Susurluk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin kabulünün görüşülmesi.
  3. Susurluk Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin kabulünün görüşülmesi.
  4. Susurluk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin kabulünün görüşülmesi.
  5. Sibel SARI'nın Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanması ile ilgili bilgi verilmesi.
  6. Söve Mahallesi Muhtarlık binasının, Muhtarlığa tahsisi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yazısının görüşülmesi.
  7. Bozen Mahallesi Muhtarlık binasının, Muhtarlığa tahsisi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yazısının görüşülmesi.
  8. Ümiteli Mahallesinde bulunan kantarın, Muhtarlığa tahsisi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yazısının görüşülmesi.
  9. Yağmur Suyu Şebekeleri ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün yazısının görüşülmesi.
  10. Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanlığı'na üye olunması ile ilgili konunun görüşülmesi.