23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. Yılına Özel Ödüllü Yarışma

Administrator tarafından yazıldı. Aktif .

yarisma.jpg

SEVGİLİ ÇOCUKLAR;

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılını korona virüs salgını nedeni ile evlerimizde kutlamamız gerekiyor.

Susurluk Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla ödüllü “Resim ve Şiir Okuma Yarışması” düzenliyor.

Susurluklu çocuklar ortaya çıkardıkları eserleri 23 Nisan 2020 günü saat 17.00’a kadar belirtilen adreslere iletebilecek.

Susurluk Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukları, düzenlediği Şiir Okuma ve Resim yarışmasında buluşturuyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında, ilçe genelinde 5-12 yaş aralığındaki öğrencilerine yönelik Resim, Şiir Okuma (videolu) Yarışması düzenleniyor.

Yapılacak ödüllü yarışmayla salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar, bayram coşkusunu resim ve şiirlerle yaşatacak.

Günün anlam ve önemini belirten resimlerinizi ve şiirlerinizi lütfen bize gönderiniz.

YARIŞMA ŞARTLARI:

• 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100.Yıl anısına düzenlemiş olduğumuz resim ve şiir yarışmasına Susurluk’ta ikamet eden 5-12 yaş arası tüm çocuklarımız katılabilir.
  • Resim yarışmasına katılacak olan çocuklarımız, yapmış olduğu resmin dijital fotoğrafını; Şiir yarışmasına katılacak olan çocuklarımız ise okumuş olduğu şiiri videoya çekerek 23 Nisan 2020 saat 17.00’a kadar whatsapp hattımıza (0 507 449 3892) göndermeleri gerekmektedir.(Mesajlarınızda lütfen adınızı, soyadınızı, adresinizi ve telefon numaranızı yazmayı unutmayınız.)
  • Belirtilen tarihten sonra yüklenecek fotoğraflar ve videolar yarışmaya dahil edilmez.
  • Her çocuk yarışmaya yalnızca bir resim ve bir şiir ile katılabilir.(Her çocuk 2 yarışmaya da katılabilir)
  • Yarışmaya yollanan tüm resimler ve şiirler günün anlam ve önemine uygun olmalıdır.
  • Eserlerin değerlendirilmesi Belediyemiz Kültür Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce görevlendirilen öğretmenler tarafından yapılacak olup 24 Nisan 2020 saat 17.00 da dereceye giren eserler www.susurluk.bel.tr adresinden ve Susurluk Belediye Başkanlığı Facebook hesabından açıklanacaktır.

RESİM VE ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN YARIŞMACILARA VERİLECEK OLAN ÖDÜLLER

Birincilik Ödülü : Bisiklet