Belediyemizden Tüm Halkımıza Duyurulur.

Administrator tarafından yazıldı. Aktif .

HALKIMIZIN DİKKATİNE

• Korona Virüs tehdidi sebebiyle vatandaşlarımız ödemelerini internet üzerinden ödemeleri yaparak hem kendini hem çevresini koruma altına alması önemle rica olunur.
  • 2020 yılı Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksitleri Mayıs ayı sonunda olup vatandaşlarımızın internet üzerinden ödeme yapmaları önemle rica olunur. (Susurluk belediyesi web sayfası üzerinden “Online Tahsilat” bölümünden borç sorgulama yapıp internet üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilirler.)
  • Zabıta Müdürlüğümüz İşyeri Açma Ruhsatı ve diğer işlemleri durdurmuştur.
  • İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tüm işlemleri durdurulmuştur.( numarataj, yapı kullanma, imar durumu)
  • Emlak ve İstimlak Müdürlüğü rayiç değer işlemleri 08:30-11:00 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Yazı İşleri Müdürlüğü nikah işlemlerini 08:30-10:00 saatleri arasında yapılacaktır.
    dilekçeler 08:30-11:00 saatleri arasında alınacaktır.
  • Destek Hizmetler Müdürlüğü fatura teslimatı yapacaklar 08:30-10:00 ve 14:00-15:00 saatleri arasında teslim alınacaktır.
  • Diğer saatlerde önemli acil bir durum olmadıkça tüm işlemler durdurulmuştur.

Tüm Halkımıza Duyurulur.